1. A. MaiB. NgaC. HiD. Hoa
2. A. HowB. WhatC. PeterD. Who
3. A. MyB. NameC. YourD. His
4. A. LindaB. MeetC. TonyD. Peter
5. A. AmB. IsC. SpellD. Are

II. Chọn đáp án đúng.

Bạn đang xem: Đề thi học kì 1 môn tiếng anh lớp 3

1. How _________ you?

A. Am

B. Is

C. Are

D. It

2. Good bye. ______ you later.

A. What

B. See

C. How

D. Are

3. __________. I am Linda

A. Hello

B. Good-bye

C. It

D. You

4. Good bye. See you __________.

A. Later

B. Late

C. How

D. Are

5. ___________ your name?

A. Hello

B. Good-bye

C. What

D. What’s

6. What’s _____? It’s a notebook.

A. He

B. She

C. That

D. Dog

7. How are you?

A. I’m fine, thanks

B. Yes, please

C. I’m nine years old

8. How …………are you?

A. Year

B. Old

C. Do

D. Name

9. Hi. My name ……Nam.

A. Is

B. Are

C. Am

D. And

10.How are….?

A. Your

B. You

C. She

D. He

III. Read and match.

1. HelloA. Are you?
2. Hi,B. Thanks.
3. HowC. I’m Nam
4. I’m fine,D. Khổng lồ meet you.
5. NiceE. Mai. I’m Quan.

IV. Reorder the word lớn make complete sentences.

1. Am/hello/Trang/I

…………………………………………………………………………………

2. You/ meet/ nice/ to

…………………………………………………………………………………

3. Thanks/ fine/ I’m

…………………………………………………………………………………

4. You/ how/ are/ ?/

……………………………………………………………………………………

5. Name/ my/ Phong/ is

……………………………………………………………………………..

V. Read & tick True or False.

Hello. My name is Nam. I’m eight years old. I’m in class 3A. I am a pupil at Nguyen Trai primaryschool. This is my best friend Mai. She is eight years old too. They are Peter & Linda. Peter isseven and Linda is nine. They’re my friend too.

1. Nam giới is eight years old.

2. His best friend is Linda.

3. Linda is ten years old.

4. Peter is nine years old

5. Peter & Linda are Nam’s friend

Đáp ánđề thi học kì 1 giờ đồng hồ Anh lớp 3

I. Tìm từ khác loại

1 – C; 2 – C; 3 – B; 4 – B; 5 – C

II. Chọn đáp án đúng.

1 – C; 2 – B; 3 – A; 4 – A; 5 – D; 6 – C; 7 – A; 8 – B; 9 – A; 10 – B

III. Read và match.

1 – E; 2 – C; 3 – A; 4 – B; 5 – D

IV. Reorder the word to make complete sentences.

1 – Hello, I am Trang.

2 – Nice to lớn meet you.

3 – I’m fine, thanks.

4 – How are you?

5 – My name is Phong.

V. Read và tick True or False.

1 – T; 2 – F; 3 – F; 4 – F; 5 – T

Đề thi cuối kì 1 lớp 3 môn giờ đồng hồ Anh

I.Chọn từ không giống loại

1.nameshehethey
2.classroomlibraryitbook
3.smallIt’sbignew
4.bookthatpenpencil
5.myyourbrotherhis

II. Chọn câu trả lời đúng

1. How _________ you?

A. Am

B. Is

C. Are

D. It

2. Good bye. _________ you later.

A. What

B. See

C. How

D. Are

3……….. It a pen?

A. Is

B. See

C. Am

D. Bye

4. It is ___________ table.

A. Is

B. A

C. An

D. You

5. __________. I am Linda

A. Hello

B. Good-bye

C. It

D. You

6. How _________ she?

A. Am

B. Is

C. Are

D. It

7. Hello. Nice to ______ you.

A. What

B. See

C. How

D. Are

8. It ________ a dog.

A. Is

B. See

C. Am

D. Bye

9. It is ___________ apple.

A. Is

B. A

C. An

D. You

10. __________. I am Linda.

A. Hello

B. Good-bye

C. It

D. You

III. Thu xếp những từ tiếp sau đây thành câu hoàn chỉnh.

1. Name’s / Li Li/ my.

…………………………………

2. I’m/ thank/ you/ fine.

…………………., ……………

3. Your/ please/ book/ open.

…………………………………

4. In/ may/ out/ I/ ?

…………………………………

5. This/ school/ my/ is.

…………………………………

Đáp ánĐề thi học kì 1 lớp 3 môn tiếng Anh

I.Chọn từ khác loại

1. Name 2. It 3. It’s 4. That 5. Brother

II. Chọn lời giải đúng

1. C 2. B 3. A 4. B 5. A 6. B 7. B 8. A 9. C 10. A

III. Sắp xếp những từ sau đây thành câu trả chỉnh.

1. My name is Li Li.

2. I’m fine, thank you.

3. Mở cửa your book, please.

4. May I go out?

5. This is my school?

Đề thi môn giờ Anh 3 học tập kì 1năm học năm trước – 2015

I. Khoanh tròn vần âm a, b hoặc c trước câu vấn đáp đúng nhất. (4 điểm)

1. Hello, My ………. Is Linda.

a. Name b. Is c. I am

2. What is ………name?

a. Name b. My c. Your

3. Nó là cây viết chì.

a. It’s a pen. B. It’s a pencil. C. It’s a rubber.

4. How bởi vì you ……. Your name?

a. What b. Is c. Spell

5. ……… this a library? – Yes, it is.

a. Is b. Who c. What

6. What is this?

a. It’s a book. B. It’s a computer. C. It’s a ruler.

7. Is this a school bag?

a. No. B. Yes, it is. C. It is not

8. Queen priryma soochl.

a. Queen primary school b. Primary Queen c. School Queen

II. Thêm vào một trong những chữ dòng để tạo ra thành một từ trả chỉnh: (1 điểm)

a. Comp_ter b. Li_rary

c. _encil d. Fr_end

III. Nối đa số từ tiếng Việt sống cột A tương xứng với số đông từ giờ đồng hồ anh sống cột B (2 điểm).

AB
1) cây viết mựca/ apple
2) trái táob/ pencil
3) cây viết chìc/ pen
4) đồ dùng chuốt viết chìd/ School bag
5) chiếc cặpe/ rubber
6) cây thước kẻf/ book
7) viên tẩyg/ Pencil sharpener
8) quyển sáchh/ ruler

IV. Chuẩn bị xếp các từ thành câu hoàn chỉnh. (2 điểm)

1. Fine./ Thank/ I/ you/ am.

=> …………………………………..

2. Do/ spell/ name/ how/ your/ you?

=> …………………………………….

3. Mai/ am/ I/ .

=> …………………………………….

4. Are/ How/ you /?

=> …………………………………….

V. Trả lời câu hỏi: (1điểm)

1. What’s your name?

……………………………………..

2. How are you?

……………………………………..

Đáp án Đề thi học tập kì 1 môn tiếng Anh 3năm 2014 – 2015

I. Khoanh tròn vần âm a, b hoặc c trước câu trả lời đúng nhất. (4 điểm) mỗi câu đúng 0,5đ.

1a 2c 3b 4c 5a 6c 7b 8a

II. Thêm vào một trong những chữ mẫu để tạo ra thành một từ trả chỉnh: (1điểm) mỗi câu đúng 0,25đ.

a. Computer b. Library

c. Pencil d. Friend

III. Nối đầy đủ từ giờ đồng hồ việt ở cột A phù hợp với đều từ tiếng anh sinh sống cột B (2 điểm) mỗi câu đúng 0,25đ.

1- c 2- a 3- b 4- g 5- d 6-h 7- e 8- f

IV. Thu xếp thành câu hoàn chỉnh. (2 điểm) mỗi câu đúng 0,5đ.

1. I am fine. Thank you.

2. How bởi you spell your name?

3. I am Mai.

4. How are you?

V. Trả lời câu hỏi: (1điểm) từng câu đúng 0,5đ.

1. My name is + name.

2. I am fine.

Đề thi học kì 1 lớp 3 môn tiếng Anhsố 1

I. Chọn từ không giống loại.

1. OneBookEraserMap
2. CircleStarWastebasketDiamond
3. YellowPurpleRulerOrange
4. DeskChairGlobeRed
5. CrayonBoardFinePoster
6. FineGreenGreatOk

II. Lựa chọn câu trả lời đúng vào ngoặc, sau đó viết vào chỗ trống.

1. Is it a yellow pencil? Yes, it ____________. (is / isn’t)

2. _________ your hand down. (Raise/ Put)

3. _________ your desk. (Touch/ Close)

4. ________ up your pencil. (Put/ Pick)

5. Hello! _________ name is John. (I / My)

III. Sắp xếp những từ sau đây thành câu trả chỉnh

1. Is/ this/ what/ ?

………………………………………………..…

2. Cat/ it/ a/ is.

…………………………………………..

3. A/ bag/ is/ this/ ?

…………………………………………

4. Yes,/ is/ it.

…………………………………………..

5. Name/ your/ what/ is/ ?

……………………………………………..

6. Is/ name/ Thuy/ my.

……………………………………………..

7. Book/ a/ this/ is.

…………………………………………….

8. Is/ an/ eraser/ this/ ?

_ No,/ isn’t/ it. It/ a/ is/ ruler.

Đáp ánĐề thi học tập kì 1 lớp 3 môn giờ đồng hồ Anhsố 1

I. 1. One; 2. Wastebasket; 3. Ruler; 4. Red; 5. Fine; 6. Green;

II.1. Is; 2. Put; 3. Touch; 4. Pick; 5. My

III.1. What is this?

2. It is a cat.

3. Is this a bag?

4. Yes, it is.

5. What is your name?

6. My name is Thuy.

7. This is a book.

8. Is this an eraser?

– No, it isn’t. It is a ruler

Đề thi tiếng Anh lớp 3 học tập kì 1số 2

I. Find the odd one out.

1. A. HowB. WhatC. Peter
2. A. MyB. NameC. Your
3. A. LindaB. MeetC. Tony
4. A. AmB. IsC. Spell
5. A. HowB. HelloC. Hi

II. Reorder the words to make correct sentences.

1. My/ is/ name/ Nam./

2. Your/ what/ name/ is/ ?/

3. Later/ you/ Bye./ see/.

4. You/ are/ how/ ?/

5. Am/ I / fine/ you/ thank/,/./

6. Do/ how/ spell/ name/ your/ ?/

7. O-/ P-/ H-/ N-/ G-/.

8. Am/ I / in/ 3D/ class/./

III. Match the sentence In column A with the correct response in column B.

AB
1. What’s your name?A. Bye. See you later.
2. How are you?B. My name is Nga.
3. Goodbye.C. I’m fine, thank you.
4. Hello, I am Linda.D. Nice lớn meet you, too.
5. Nice khổng lồ meet you.E. Hi. I’m Quan.
6. How vày you spell Tony?F. T-O-N-Y
Your answer:
1. _________ 2. _________ 3. _________4. _________ 5. _________ 6. _________

Đáp ánĐề thi tiếng Anh lớp 3 học kì 1số 2

I. 1. Peter; 2. Name; 3. Meet; 4. Spell; 5. How

II. 1. My name is Nam.

2. What is your name?

3. Bye, See you later.

4. How are you?

5. I am fine. Thank you.

6. How do you spell your name?

7. P-H-O-N-G

8. I am in class 3D.

III. 1. B; 2. C; 3. A; 4. E; 5. D; 6. F;

Đề thi giờ đồng hồ Anh học kì 1 lớp 3số 3

I. Reorder the letters lớn have the correct word then rewrite it.

WRONG WORDCORRECT WORD
1. HLOSCO
2. RIBAYRL
3. AEMN
4. PELSL
5. THWA
6. ASSCL
7. AETK
8. ODG

II. Put the words in the correct order lớn make correct sentence.

1. Is/ my/ This/ friend./ new/

2. Are/ How/ Linda?/ you,/

3. Is/ my/ This/ Miss Hien./ teacher,/

4. Spell/ do/ name?/ you/ How/ your/

III. Complete the sentence.

1. Is your school new? – _________ , it is.

2. Is your classroom large? – No, _________.

3. This _________ my school.

4. The gym _________ old.

Đáp ánĐề thi giờ Anh học kì 1 lớp 3số 3

I. 1. School; 2. Library; 3. Name; 4. Spell; 5. What; 6. Class; 7. Take; 8. Dog;

II. 1. This is my new friend.

2. How are you, Linda?

3. This is my teacher, Miss Hien.

4. How vì chưng you spell your name?

III. 1. Yes; 2. It isn’t/ it is not.; 3. Is ;4. Is

Bộ đề thi học tập kì 1 môn giờ Anh lớp 3 chương trình mới

Đề thi học kì 1 lớp 3 môn giờ đồng hồ Anh số 1

I. Lựa chọn từ khác loại.

1. OneBookEraserMap
2. CircleStarWastebasketDiamond
3. YellowPurpleRulerOrange
4. DeskChairGlobeRed
5. CrayonBoardFinePoster
6. FineGreenGreatOk

II. Lựa chọn câu trả lời đúng trong ngoặc, tiếp đến viết vào khu vực trống.

1. Is it a yellow pencil? Yes, it ____________. (is / isn’t)

2. _________ your hand down. (Raise/ Put)

3. _________ your desk. (Touch/ Close)

4. ________ up your pencil. (Put/ Pick)

5. Hello! _________ name is John. (I / My)

III. Thu xếp những từ sau đây thành câu trả chỉnh

1. Is/ this/ what/ ?

………………………………………………..…

2. Cat/ it/ a/ is.

…………………………………………..

3. A/ bag/ is/ this/ ?

…………………………………………

4. Yes,/ is/ it.

…………………………………………..

5. Name/ your/ what/ is/ ?

……………………………………………..

6. Is/ name/ Thuy/ my.

……………………………………………..

7. Book/ a/ this/ is.

…………………………………………….

8. Is/ an/ eraser/ this/ ?

_ No,/ isn’t/ it. It/ a/ is/ ruler.

…………………………………………

Đáp án Đề thi học kì 1 lớp 3 môn giờ đồng hồ Anh số 1

I. 1. One; 2. Wastebasket; 3. Ruler; 4. Red; 5. Fine; 6. Green;

II.1. Is; 2. Put; 3. Touch; 4. Pick; 5. My

III.1. What is this?

2. It is a cat.

3. Is this a bag?

4. Yes, it is.

5. What is your name?

6. My name is Thuy.

7. This is a book.

8. Is this an eraser?

– No, it isn’t. It is a ruler

Đề thi giờ đồng hồ Anh lớp 3 học tập kì 1 số 2

I. Find the odd one out.

1. A. HowB. WhatC. Peter
2. A. MyB. NameC. Your
3. A. LindaB. MeetC. Tony
4. A. AmB. IsC. Spell
5. A. HowB. HelloC. Hi

II. Reorder the words to make correct sentences.

1. My/ is/ name/ Nam./

2. Your/ what/ name/ is/ ?/

3. Later/ you/ Bye./ see/.

4. You/ are/ how/ ?/

5. Am/ I / fine/ you/ thank/,/./

6. Do/ how/ spell/ name/ your/ ?/

7. O-/ P-/ H-/ N-/ G-/.

8. Am/ I / in/ 3D/ class/./

III. Match the sentence In column A with the correct response in column B.

AB
1. What’s your name?A. Bye. See you later.
2. How are you?B. My name is Nga.
3. Goodbye.C. I’m fine, thank you.
4. Hello, I am Linda.D. Nice to lớn meet you, too.
5. Nice to lớn meet you.E. Hi. I’m Quan.
6. How vày you spell Tony?F. T-O-N-Y
Your answer:
1. _________ 2. _________ 3. _________4. _________ 5. _________ 6. _________
Đáp án Đề thi giờ đồng hồ Anh lớp 3 học tập kì 1 số 2

I. 1. Peter; 2. Name; 3. Meet; 4. Spell; 5. How

II. 1. My name is Nam.

2. What is your name?

3. Bye, See you later.

4. How are you?

5. I am fine. Thank you.

6. How vì you spell your name?

7. P-H-O-N-G

8. I am in class 3D.

III. 1. B; 2. C; 3. A; 4. E; 5. D; 6. F;

Đề thi tiếng Anh học kì 1 lớp 3 số 3

I. Reorder the letters lớn have the correct word then rewrite it.

WRONG WORDCORRECT WORD
1. HLOSCO
2. RIBAYRL
3. AEMN
4. PELSL
5. THWA
6. ASSCL
7. AETK
8. ODG

II. Put the words in the correct order to make correct sentence.

1. Is/ my/ This/ friend./ new/

2. Are/ How/ Linda?/ you,/

3. Is/ my/ This/ Miss Hien./ teacher,/

4. Spell/ do/ name?/ you/ How/ your/

III. Complete the sentence.

1. Is your school new? – _________ , it is.

2. Is your classroom large? – No, _________.

3. This _________ my school.

4. The thể hình _________ old.

Đáp án Đề thi giờ Anh học kì 1 lớp 3 số 3

I. 1. School; 2. Library; 3. Name; 4. Spell; 5. What; 6. Class; 7. Take; 8. Dog;

II. 1. This is my new friend.

2. How are you, Linda?

3. This is my teacher, Miss Hien.

4. How do you spell your name?

III. 1. Yes; 2. It isn’t/ it is not.; 3. Is ;4. Is

Đề chất vấn học kì 1 lớp 3 môn giờ Anh

A. LISTENING.

Part 1: Listen & match.

Ví dụ: 0 → B

*

Part 2: Listen và number.

*
*

B. READING và WRITING

Part 1: Look and circle the best answer.

*

Part 2: Look and fill in the blank with the correct letters, using the given letters below.

*

Part 3: Re-order the words khổng lồ make the sentences.

1. Your / Close / , please. / book

→…………………………………………………….

2. Her / What / name ? / is

→…………………………………………………….

3. You / much. / Thank / very

→…………………………………………………….

4. Vày / How / spell / you/ name? / your

→…………………………………………………….

Part 4: Look và choose the best answer.

Ví dụ: .

*

0. I play_________

A. Basketball

B. Badminton

C. Chess

1. These are my_________________

*

A. Notebooks

B. Pencil cases

C. Rulers

2. I play ____________________

*

A. Table tennis

B. Football

C. Chess

3. Bởi vì you like____________?

*

A. Hide-and-seek

B. Skating

C. Skipping

4. I’m_________________ years old.

*

A. Ten

B. Eight

C. Six

Part 5: Match each question with a suitable answer.

AKết quảB
1. How are you?a. My name is Peter
2. What’s your name?b. I’m eight years old.
3. How old are you?c. I play chess
4. What do you bởi at break time?d. I’m fine. Thank you.

Part 6: Read và complete the paragraph with the suitable word.

nine – name – school – is

Hello. My (1)_____________ is Nga. I’m (2)______________years old. I’m in class 3A. This is my (3)_____________. It’s big. It has ten classrooms, a gym, a library & a computer room. It (4) _____________ very beautiful.

Đáp án đề thi

A. Listening

Part 1: Listen và draw the lines.

Key:

1. A

2. D

3. E

4. C

Part 2: Listen và number.

1. B

2. A

3. D

4. C

B. Reading và writing

Part 1: Look và circle the best answer.

1. Pen

2. Library

3. Football

4. Nine

Part 2 : Look và fill in the blank with the correct letters, using the given letters below.

1. Close your book, please.

2. What is her name?.

3. Thank you very much.

4. How vày you spell your name?

Part 3: Re-order the words to lớn make the sentences.

1. Openyour book, please!

2. These are my pencils.

3. My school is big.

4. I like badminton.

Part 4: Look & choose the best answer.

1. B

2. A

3. C

4. B

Part 5: Match each question with a suitable answer.

1. E

2. A

3. B

4. D

Part 6: Read and complete the paragraph with the suitable word.

1. Name

2. Nine

3. School

4. Is

Đề kiểm tra học kì 1 môn giờ đồng hồ Anh lớp 3

ĐỀ SỐ 1

I. Khoanh tròn vần âm a, b hoặc c trước câu vấn đáp đúng nhất. (4 điểm)

1. Hello, My ………. Is Linda.

a. Name b. Is c. I am

2. What is ………name?

a. Name b. My c. Your

3. Nó là cây viết chì.

a. It’s a pen. B. It’s a pencil. C. It’s a rubber.

4. How vì chưng you ……. Your name?

a. What b. Is c. Spell

5. ……… this a library? – Yes, it is.

a. Is b. Who c. What

6.What is this?

a. It’s a book. B. It’s a computer. C. It’s a ruler.

7. Is this a school bag?

a. No. B. Yes, it is. C. It is not

8. Queen priryma soochl.

a. Queen primary school b. Primary Queen c. School Queen

II. Thêm vào một chữ cái để tạo thành thành một từ hoàn chỉnh: (1 điểm)

a. Comp_ter b. Li_rary

c. _encil d. Fr_end

III. Nối hầu hết từ tiếng Việt ở cột A phù hợp với đa số từ giờ anh nghỉ ngơi cột B (2 điểm).

AB
1) cây viết mựca/ apple
2) trái táob/ pencil
3) cây viết chìc/ pen
4) trang bị chuốt viết chìd/ School bag
5) loại cặpe/ rubber
6) cây thước kẻf/ book
7) cục tẩyg/ Pencil sharpener
8) quyển sáchh/ ruler

IV. Sắp đến xếp những từ thành câu trả chỉnh. (2 điểm)

1. Fine. /Thank / I / you / am.

=> …………………………………..

2. Do/ spell / name / how / your / you?

=> …………………………………….

3. Mai / am / I / .

=> …………………………………….

4. Are / How / you /?

=> …………………………………….

V. Vấn đáp câu hỏi: (1điểm)

1. What’s your name?

……………………………………..

2. How are you?

……………………………………..

Đáp án:

I. Khoanh tròn vần âm a, b hoặc c trước câu trả lời đúng nhất. (4 điểm)

Mỗi câu đúng 0,5đ.

Xem thêm: Vẻ Đẹp Của Hình Tượng Người Nông Dân Trong Văn Tế Nghĩa Sĩ Cần Giuộc Hay Nhất

1a 2c 3b 4c 5a 6c 7b 8a

II. Thêm vào một trong những chữ dòng để chế tạo ra thành một từ trả chỉnh: (1điểm)

Mỗi câu đúng 0,25đ.

computer b. Library

pencil d. Friend

III. Nối các từ giờ đồng hồ việt làm việc cột A cân xứng với phần nhiều từ tiếng anh sống cột B (2 điểm)